Повернувшись в Україну, колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі відразу ж "пірнув" у гущу політики. І не минуло й тижня, як з'явилася інформація про те, що він може очолити партію мера Києва "Удар".

"Але якщо йти в "Удар", то партію треба міняти кардинально, - повідомив свої роздуми в соціальній мережі грузинський "Карлсон". - По-перше, там є люди, які до останнього були з Порошенком. Якщо йти разом, то треба позбавлятися від всіх людей, які до останнього лояльно служили Порошенку. По-друге, там є люди, які пов'язані з корупцією, і від них треба повністю відмежуватися і домагатися, щоб вони потрапили до в'язниці".

При цьому він чомусь не згадав про те, що Кличко - сам давно є людиною Порошенка і до останнього моменту формально очолював Блок Петра Порошенка.

Величезні хачапурі

Варто зауважити, що Саакашвілі встигає не тільки займатися політикою, але і радувати себе коханого. Днями його бачили в одному з грузинських ресторанів у центрі столиці, куди він приїхав з супутницею, яка була схожа на грузинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я знаю, як виглядає його дружина, і це була не вона", - повідомила нам одна з клієнток цього ресторану.

До речі, 51-річний політик досі користується увагою жінок. Ось і на цей раз йому не вдалося піти непоміченим. Українки без селфі його не відпустили.

Міхо завжди радий сфотографуватися з красивою дівчиною

"Так було смішно, коли ми фотографувалися, він дуже старався вийти на знімку добре, - посміхнулася одна з дівчат, якій вдалося зробити селфі з колишнім президентом Грузії. - І в результаті я собою на фотографії незадоволена, але Саакашвілі - красунчик".

За словами працівників закладу, Міхеїл Саакашвілі дуже частий гість цього ресторану. Тут роблять акцент на хінкалі та хачапурі, яких в меню безліч. Є навіть хачапурі "Титанік", який важить більше кілограма і коштує майже 400 гривень.

Саакашвілі не проміняв грузинську кухню

Промочити горло теж є чим, майже десять різновиди чачі, коньяки, віскі, і, звичайно, вино причому не тільки найвідоміші марки, але і просто домашнє. А, так як ні для кого не секрет, що Саакашвілі любить випити, можна зробити висновок, що зазвичай він тут замовляє не тільки їжу, але і міцні напої.

Нагадаємо, Богуцька назвала 5 причин повернення Саакашвілі в українську політику.

Як повідомляв "Знай.uа" Саакашвілі показав разючу різницю між Зеленським і Порошенко.

Також Знай.uа" писав, що Пальчевський назвав справжню причину повернення Саакашвілі.