Стало відомо, що половина опитаних соціологами українців задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського. При цьому лише 11% дотримуються протилежної думки. Результатами опитування поділилася Соціологічна група "Рейтинг".

За інформацією, 23% опитаних "повністю задоволені", а 27% - "скоріше задоволені" діяльністю глави України. У той же час 39% респондентів ще не змогли повністю оцінити роботу Зеленського.

Наголошується, що діями екс-президента Петра Порошенка задоволені 16% опитаних, а понад 80% - не задоволені. Діяльністю прем'єр-міністра Володимира Гройсмана задоволені 19%, незадоволені - 76%. Роботою парламенту не задоволені понад 90% опитаних.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Соціологи опитали методом особистого інтерв'ю 2000 респондентів від 18 років. Помилка репрезентативності дослідження може скласти 2,2%.

Нагадаємо, українці підказали Зеленському, кого потрібно позбутися.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського пояснили, хто потрапить в "Слугу народу".

Також портал Знай.uа писав, що Міхеїл Саакашвілі пояснив, чому прийняв пропозицію Кличка, але українці залишилися незадоволені.