Юрист Михайло Шнайдер показав "когнітивний дисонанс" міністра інфраструктури України Володимира Омеляна в контексті амбітного проекту надшвидкісного поїзда Hyperloop, запланованого на 2019 рік.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Шнайдер нагадав слова міністра щодо мільярдного будівництва.

"Ми для себе маємо наступну етапність. Спочатку НАН України надасть нам наукове обгрунтування цього нового виду транспорту. Якщо воно буде достатнім, щоб ми могли перейти до стадії технологічної розробки і тестування, нам необхідно отримати офіційне погодження Hyperloop One, власне підприємства Ілона Маска, і інших компаній", - говорив Омелян.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За його словами, до тестового будівництва майданчика фахівці планують перейти вже в 2019 році.

Шнайдер показав іншу реальність - відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Дорога у Рівненській області. "Шахта" для запуску Hyperloop", - іронізував Михайло Шнайдер.

"Дорога" в Ровенской Области. Шахта для запуска "Гиперлупа".

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 5 juni 2019

"Від Маріуполя до Одеси та від Києва до Львова таких "засекречених шахт", - тисячі. Ми - супердержава", "Там приховані турчинівські ракетні установки", "Коли думав що вже дно але знизу постукали", - пишуть українці під публікацією.

Нагадаємо, Hyperloop розорить мільйони українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", нарешті були озвучені орієнтовні роки появи поїзда поїзда Hyperloop.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що міністр інфраструктури Володимир Омелян нещодавно зробив гучний анонс: у Дніпрі почнуть будувати тестовий майданчик для надшвидкої транспортної системи Hyperloop.