Політолог Юрій Романенко поділився припущеннями з приводу політиків, яких олігарх Рінат Ахметов "проштовхує" у парламент, вибори якого відбудуться вже 31 липня.

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідною публікацією Романенко поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Ми всі здивувалися, що людей Ахметова немає у списках нової партії Рабиновича/Медведчука/Льовочкіна. Чуваки не домовилися. Голова політради партії Оппоблок Колесніков підтвердив ЛІЗІ, що партія "Довіряй справам" на цих виборах піде (об'єднає зусилля на округах) разом з "Довіряй справам" Кернеса-Труханова та партією "Наші" Мураєва. Питання - скільки коштує вхідний квиток для Ріната? Спойлер: дуже дорого!", - відзначає Романенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада
Верховна Рада

Політолог відзначив, що Рінат Ахметов ризикує залишитися у Раді без представництва.

"Радикали Ляшка пролітають повз Раду; Оппоблок Ахметова теж пролітає за соцопитуваннями. Шанс тільки у десятка мажоритарників. А якщо ще і штовхатися з "Довіряй справам" на округах - і того менше. Об'єднання сил і інтересів дозволить на мажоритарці всерйоз поборотися за мандати зі Слугою. Так що те, що відбувається - це останній шанс, операція "порятунок" для Ахметова, який ризикує залишитися в Раді взагалі без представництва. А чим це загрожує? Великим дерибаном", - підкреслив політолог.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, "під ширмою" голосування за мовний закон у Раді та поза нею було вчинено ряд дій, які можуть поставити остаточну крапку у "енергетичному благополуччі" українців.

Верховна Рада
Верховна Рада

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так від журналістів -розслідувачів стало відомо, що Антимонопольний комітет дозволив Ахметову купити ще 2 обленерго і стати монополістом на ринку постачання електроенергії.

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Як повідомляв раніше Знай.ua, із придбанням іще двох обленерго Ахметов остаточно утвердив позиції монополіста на ринку електроенергії.

Також Знай.ua писав про те, що психологи поділилися з українцями результатами спостережень за поведінкою та жестами кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського, які інколи є більш промовистими, аніж вербальне спілкування.