Дебати Петра Порошенка з самим собою прикували взгляди багатьох українців до екрану. Гарант говорив про все, багато обіцяв і не забував очорнити опонента за те, що той не прийшов на стадіон. В один момент Петро Олексійович навіть вирішив виконати пісню, чим викликав сміх у українців, які відразу почали обговорювати таку його витівку.

"Гарант спел украинскую песню «Ти ж мене підманула, Ти ж мене підвела»" А блины с лопаты за победу кандидата будут...

Geplaatst door Мітя Раєвський op Zondag 14 april 2019

"Гарант заспівав українську пісню "Ти ж мене підманула, Ти ж мене підвела". А млинці з лопати за перемогу кандидата будуть роздавати? Ну тобто, якщо вже понеслось слов'янство з народними гуляннями (у Великий Піст, я нагадую), то треба вже ручку на максимум викручувати. Нехай бабусі в хусточках ушкварять, нехай бублики роздають і гірку наливають. І величезна бочка пива з написом "Гуляй, братва, сьогодні неділя!" - пише один з очевидців співів.

Українці в коментарях не стримують емоцій:
"А от якщо б ще і танцював як Льодовласий", "Останні дні Вальцманата", "А насправді не треба так «чинного» гаранта ображати, от він РЕАЛЬНО людям дав сьогодні роботу....кожен по 200 грн заробив і задоволений".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Не залишився осторонь і юрист Михайло Шнайдер, який опублікував на своїй сторінці в соціальні мережі Facebook власну думку на цей рахунок.

Просто Фантастика. Он уже и петь готов ради второго Срока.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 14 april 2019

"Просто Фантастика. Він вже й співати готовий заради другого терміну." - резюмує Шнайдер.

І реакція фоловерів не змусила себе довго чекати:
"Ні на одне питання конкретно не відповів. І як можна за нього голосувати", "Він буде не тільки співати лише б утриматися на своєму троні, щоб ніхто не дізнався правди про війну.", "Дурка вже в дорозі", "Такої ганьби Україна ще не бачила ! Мозок напевно не спрацьовує у Порошенка"

"Це, сатана!!! А не президент, це клоун найбільш хворий в нашій країні!" "Фу, як гидко дивитися на цей концерт", " Сьогодні на Донбасі 2 пацанів вбили і один поранений, а воно пісні співає. Кричати хочеться від усього этого"

Нагадаємо, Зеленський в літаку викликав захват українок.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також портал Знай.uа писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.