У Російської Федерації з кожним днем стає все менше шансів залишитися у колишніх кордонах.

Про це заявив російський журналіст і публіцист Саша Сотник, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами публіциста Саші Сотника, Росія приречена на катастрофу в тому випадку, якщо Володимир Путін буде і далі головним у Кремлі. Журналіст Саша Сотник стверджує, що якщо Володимир Путін буде при владі ще найближчих 10-20 років, то у Російській Федерації все менше шансів залишитися в її нинішніх кордонах.

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Всі його гри в наддержаву і в другий полюс, як сферу світового впливу — для наївних дурників. Двуполярный світ вже сформувався і путінська Росія там у якості "третього зайвого".

"Ще пара-трійка років путінізму, і розпад Росії 100% стане неминучим. Після 2024 року всі понесеться з такою швидкістю, що її розірве на частини. Це буде невеликий територіальний буфер між Європою і Китаєм, який поглине все. Він і так поглинає Далекий Схід і Східний Сибір. Китай і США – це нинішній двуполярный світ, а Росія – третій зайвий", – не сумнівається публіцист.

Нагадаємо, в мережі затроллили спробу Путіна виглядати нормально: ось це розробка.

Як повідомляв Знай.uа старий Путін жорстко осоромився.

Знай.uа писав, українці у вишиванках прогулялися в центрі Москви: фото.