Експрезидент України Петро Порошенко ще не вирішив чи залишатися працювати в команді з народними депутами після парламентських виборів 2019. Ймовірно, він не буде депутатом, а займе іншу роль в поітичному житті України.

Про це розповів народний депутат від БПП, глава виборчого штабу політсили Порошенко "Європейська Солідарність" Сергій Березенко, - пише "РБК-Україна".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Порошенка очолить список "Європейської Солідарності". Він не прийняв рішення залишатися працювати в Парламенті… Все-таки Порошенко як президент України має свої перемоги і свої поразки, але це державний діяч, який вже безумовно залишив слід в історії. І залишатися в Парламенті, дискутуючи з великою кількістю популістів, які там будуть, було б неправильним", — зазначив Березенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Березенко

На думку соратника Порошенка, колишній гарант міг би представляти нашу державу на міжнародній арені.

"Петро Олексійович має прекрасну міжнародну практику і велику кількість друзів у Європі і світі. Таким чином він би міг, працюючи з ними, підтримати країну, "адвокатируя" Україну на міжнародній арені. Що було б, в першу чергу, корисно для держави", — розповів він.

Також Березенко приміряв Порошенку й іншу досить привабливу посаду. Він зазначив, що в разі необхідності Петро Олексійович може стати Прем'єр-міністром.

"Безумовно, якщо "Європейська Солідарність" набере достатню кількість голосів, і буде так необхідно, то Порошенко блискуче впорається з завданням Прем'єр-міністра", — підкреслив Березенко.

Нагадаємо, українці регочуть з "нової партії" Ляшка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, улюбленець Луценко Олег Недава йде з БПП.

Також портал Знай.ua писав, що "оновлену" Ірину Луценко висміяли в мережі. Не впізнав навіть Порошенко.