Стало відомо, що нардеп Олег Недава пішов з партії "Блок Петра Порошенка". Про це повідомив Telegram-канал Шептун.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ряди БПП залишив "наглядач" по Донецькій області. Йдеться про нардепа Олега Недаву, який знаходиться в довірчих відносинах з найближчим оточенням президента Порошенка, насамперед з Іриною Луценко і Артуром Герасимовим.

Крім того, Недава працює на Юрія Іванющенка, одного з організаторів вбивств на Майдані. Він відповідає за маленький округ на Донбасі, за відбілювання Іванющенко, за закриття для нього кримінальних справ, за частину грошей для відновлення Донбасу, які зникають в чорних дірах багатьох кишень. Пан Недава ж займається великою політикою в блоці БПП та банкрутством підприємств на Донбасі, наприклад, "Артемсіль".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ну і нарешті, Недава може бути причетний до розкрадання 2,8 млн. євро від міжнародних донорів для будівництва гуртожитків для внутрішніх переселенців у Слов'янську і Краматорську. У березні 2017 року стало відомо, що звіти про хід будівництва є липовими, на посади призначаються люди, готові носити відкати", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Парубій отримав від Національного агентства з питань запобігання корупції звернення з приводу дострокового припинення повноважень депутата БПП Федора Негоя.

Як повідомляв портал Знай.uа, соратниця і екс-представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко "оновила" обличчя.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі розповіли про "подвиги" нардепа Михайла Поживанова за час його політичної кар'єри.