Голова виборчого штабу "Європейської солідарності" Сергій Березенко повідомив, що вони не мають намір після виборів боротися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Більше того, наші виборці не хочуть боротьби з Зеленським. Наш виборець швидше стурбований рівнем компетенції цієї нової команди, яка прийшла. Наш виборець ще спантеличений, навіть відчуває певний страх, чи не призведе це до дестабілізації як всередині країни, так і на зовнішньополітичному полі. Тобто, до втрати підтримки міжнародних фінансових організацій та країн-партнерів", - повідомив він.

Березенко додав, що у них існує якийсь страх того, що Україна може залишитися один на один з Росією.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Тому наш виборець чекає від нас не війни з Зеленським, а скоріше бажання допомогти або точніше запобігти можливий сценарій розвороту країни", - зазначив Березенко.

Раніше повідомлялося, що активні користувачі соціальних мереж шоковані новими знімками президента України Володимира Зеленського. Він побував на одному із заходів, що проходили в лісі. Фотографії оприлюднила журналістка Соня Кошкіна.

"Нікого не обурило, що після загострення на лінії вогню, смерті і важких поранень десятки людей, у лісочку вальяжно лежачи на пуфиках "триндіт" президент? Може йому логічніше в цей день зовсім в іншому місці засідати?" - коментують користувачі в мережі.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський звернувся до США з головним питанням.

Також Знай. ua писав, що Зеленський терміново підняв у небо літак заради порятунку дітей.