До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. На цій сторінці Олена Зеленська показує свою сім'ю і вітає українців зі святами. Так і в цей раз, перша леді привітала з Днем друзів, який відзначається 9 червня. Дружина президента показала архівні фото зі своєю кращою подругою Іриною Пікаловою, яка є дружиною актора "Кварталу 95" Олександра Пікалова.

"Дослідження про щастя довело, що дружба та щирі стосунки найважливіші для людини. З цим важко не погодитись… Чи є у вас друзі, з якими ви знайомі з дитинства або юності та разом йдете по життю? Мені дуже пощастило, адже в мене такий друг є! @pikalovaira, пишаюся нашою дивовижною дружбою", - написала Олена Зеленська і продублювала це англійською мовою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.