Ректор Київського національного університету культури і мистецтв та народний депутат з групи "Воля народу" і співак Михайло Поплавський став на чолі списку Аграрної партії України.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє прес-служба політичної сили.

Виборчий список Аграрної партії України представили в неділю, 9 червня, на з'їзді партії. І першим у ньому став саме Поплавський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після нього, другим номером, стала член політичної ради Аграрної партії Лілія Бортич, а третє місце посів заступник голови Всеукраїнського Аграрного ради Денис Марчук.

Раніше повідомлялося, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук представив свою партію "Голос", з якою планує йти на парламентські вибори. Офіційна презентація політичної партії відбулася на оглядовому майданчику біля Музею історії України в Києві. Напередодні Вакарчук розіслав журналістам прес-реліз, в якому розкрив подробиці своєї майбутньої політичної діяльності.

Але, не тільки Вакарчук зібрався йти в політику. Український співак, Народний артист Іво Бобул не відстає від свого колеги по цеху і хоче отримати місце в парламенті.

Нагадаємо, слідом за Славіком в політику йде ще один співак.

Як повідомляв Знай. ua, скандал навколо "Євробачення 2019" висміяли в їдких мемах і фотожабах.

Також Знай. ua писав, що Олег Винник сходив на пари до Поплавського.