В ефірі одного з українських телеканалів офіційний представник президента України в парламенті Руслан Стефанчук заявив, що однопартійна більшість в парламенті, якщо набере достатню кількість голосів виборців.

"Мені здається, що прийшов час вперше за 28 років комусь сказати: "Ми готові взяти відповідальність за ситуацію в країні". Ми не ховаємося від відповідальності. Звичайно, партії "Слуга народу" хотілося б прийти і взяти вотум довіри. Якщо народ дозволить партії "Слуга народу" отримати більшість у парламенті, це буде нова якість співпраці, якість видінь і філософії", – сказав Стефанчук, відповідаючи на запитання ведучого про ризики, які можуть виникнути, якщо політсила вирішить створити однопартійну більшість.

Представник президента не виключив можливості співпраці "Слуги народу" з іншими політичними силами у Верховній Раді.

Нагадаємо, Портнов розкрив злочини Порошенка: "До кінця року треба посадити".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Владлен Неклюдов: співаючий прокурор йде в Раду від партії "Слуга народу".

Знай.uа писав, у Зеленського сказали, як "приборкають" тарифи на комуналку: конкретні кроки.