Чинний президент України Володимир Зеленський скасував два укази свого попередника, Петра Порошенка. Про це стало відомо завдяки публікації нових указів на сайті президента.

Указами №358 та №359 Володимир Зеленський скасував укази Петра Порошенка №217 та №218 про призначення членами ВСП Андрія Василенка та Михайла Ісакова.

Екс-президент Петро Порошенко зробив ці призначення на посади вже після поразки у другому турі президентських виборів.

Крім того, Володимир Зеленський видав указ №357 про проведення відкритого конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський звільнив керівника Державного управління справами Івана Куцика та його заступника Євгена Сарнацького, натомість призначив Сергія Борзова тимчасовим виконуючим обов'язки керівника ДУС.

Укази про це опублікували на сайті президента11 червня.

зокрема, в указі №360 мова йде про звільнення Куцика з посади керівника ДУС згідно з поданою ним заявою.

"Звільнити САРНАЦЬКОГО Євгена Володимировича з посади заступника Керівника Державного управління справами згідно з поданою ним заявою", - йдеться в указі президента.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відправляє в Раду тамаду Кривошеєва.

Також Знай. ua писав, що українці благають Зеленського прибрати з "Слуги народу" соратника Кличка.