Росіяни заберуть свої військові формування з окупованих районів Донбасу, якщо офіційний Київ визнає анексію півострова Крим законною.

Про це заявив відомий російський журналіст Саша Сотник.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

путін
путін

"Для Росії "Крымнаш" – це все. І якби Україна вирішила визнати його російським, Кремль відразу ж виграє в питанні санкцій. Їх знімають, і Путін може навіть стертися ластиком з Донбасу, сказавши, що нас там взагалі не було. Це ваші внутрішні трабли, це ваша громадянська війна. Пєсков постійно каже, "це ваші проблеми, розбирайтеся самі". А з Кримом нікуди не дітися. Це ахіллесова п'ята", – вважає він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сотник впевнений, що зняття Заходом санкцій з Кремля, Володимира Путіна і найвизначніших представників режиму — це його пролонгація, друге дихання і визнання легітимності.

Нагадаємо, Клімкін поставив Путіну жорсткий ультиматум по Криму: море, гроші і земля.

Як повідомляв Знай.uа Бацман не стрималася в прямому ефірі через Вакарчука: "Бл*дь".

Знай.uа писав, з в'язниці одразу на свято: скандальна Штепа вперше засвітилася в рідному місті.