Президент України Володимир Зеленський продовжує звільняти чиновницькі крісла. Слідом за відставкою міністра закордонних справ Павла Клімкіна те ж саме чекає й на губернаторів. Стало відомо, що глава держави звільнив одразу 15 обласних голів.

Пр це повыдомив заступник голови адміністрації президента Руслан Рябошапка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнені голова Чернігівської, Хмельницької, Херсонської, Тернопільської, Сумської, Полтавської, Одеської, де відсторонений від виконання обов'язків в.о. голови, Миколаївської, Львівської, Кіровоградської, Київської, Івано-Франківської, Запорізької, Закарпатської та Волинської обладміністрацій", — заявив Рябошапка.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.