Партія "Голос" та, зокрема, її лідер співак Святослав Вакарчук заявив про прагнення якнайшвидше провести дострокові вибори до Верховної Ради України.

Про це повідомила прес-служба партії "Голос" й наголосила, що партія прийме будь-яке рішення щодо розпуску парламенту.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Після квітневих виборів стара Верховна Рада перестала бути місцем, що виражає волю народу України. Стара Верховна Рада - це старі правила, це кнопкодавство, це прогули. А головне - це робота на інтереси олігархів. Стара Верховна Рада перетворилась на суміш приватних армій. Це треба змінити", - заявив Вакарчук.

Вакарчук вважає, що "сьогоднішній парламент - це стара політика, яка повинна якнайшвидше відійти в минуле". За його словами, ще три місяці діяльності Ради нинішнього скликання - це "ще три місяці життя за старими правилами".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Так не має бути. Верховна Рада має бути змінена прямо зараз. Змінимо Верховну Раду - змінимо життя кожного українця", - сказав він.

У вівторок, 11 червня, Конституційний Суд України починав розгляд справи за конституційним поданням 62 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Указу президента України "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України і призначення позачергових виборів". На слухання справи прийшов президент України Володимир Зеленський.

Завтра о 10.00 іду до Конституційного суду України.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 10 juni 2019

Зазначимо, що водночас Святославу Вакарчуку закидають співпрацю з екс-президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, Сергію Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука: "На ** й не потрібно".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.