Відомий український гуморист Сергій Притула раптово вирішив допомогти Святославу Вакарчуку на парламентських виборах і зібрався у "велику політику", пише Політека.

Притула розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecabook відеозвернення з цього приводу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист приєднався до партії відомого музичного виконавця "Голос". А український журналіст Олександр Дубинський вирішив вивести на чисту воду шоумена і звернувся до українців на відео.

Блогер впевнений, що Сергій Притула зайняв 30-е місце в списку новоствореної партії "Голос" і став учасником великого обману українців. Адже він таки виступив як жива реклама для Святослава Вакарчука і його прихильників.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це нае*алово, яке нічого спільного з українською політикою не має. Або, вірніше, є квінтесенцією української політики. Шоумен просто прикрашає собою список, але просить поставити його на завідомо непрохідне 30-е місце, тому що ні в якій парламент він не збирається, йому нахрен не потрібен депутатський мандат і щось там міняти, якісь закони. Ну, не треба воно йому", - пояснив автор відеоролика.

Олександр Дубинський визначив, щоб від партії "Голос" пройшло 30 депутатів, на голосуванні вони мають набрати не менше 13,3%. А за даними соціологічних досліджень такої підтримки у партії "Голос" немає. Тому вірогідності, що всі 30 людей потраплять у Верховну Раду немає.

"Це просто хайп, який дозволяє нам зробити висновок про те, що пан Притула нахабно бреше, коли говорить, що хоче змінити країну і зробити її такою, щоб там могли жити і працювати його діти. Хотів би - пішов би в першу п'ятірку. А так тобі просто по**й, ти або бабок взяв, або просто красуєшся, залучаєш до себе увагу і рисуешься, але не більше того", - звернувся журналіст до Притули.

Сергій Притула
Сергій Притула

Він впевнено заявив, що огросного бажання у Притули піти у "велику політику" явно не спостерігається. Як, втім, і у половини партії "Голос".

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв в свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.