Прийдешні парламентські вибори викликають чимало розмов та суперечок, як серед політиків, політологів та політтехнологів, так і серед звичайних українців. Жителі країни максимально намагаються вивчити списки партій і щоразу знаходять когось, хто їх категорично не влаштовує.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ось і цього разу допитливі українці виявили ще одного політика, який намагається "пролізти" в Раду, маючи вже багаж "досягнень", які українці не можуть забути.

Верховна Рада
Верховна Рада

На цей раз під приціли потрапив Ігор Кононенко. Відповідне повідомлення з'явилося в співтоваристві "Міністерство люстрації".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"94 округ, знайомтеся лисий махінатор Ігор Кононенко. Він кращий друг і бізнес-партнер Петра Порошенка! Саме він уже багато років допомагає грабувати Україну. Саме він останні 5 років виводить з країни мільярди доларів! 98 виборчий округ . якщо Вам немає на що купити їжі, діткам босоніжки, заплатити за квартиру, ліки - у всьому винен він. Тому що йому мало, мало настільки, що він не гребує нічим: ні малим, ні великим. Його інтерес - лише гроші у величезних кількостях. За один термін він вкрав десятки мільярдів доларів, за другий покладе країну. Не дайте пройти йому знову! Ми знаємо що він засіває Ваш округ грошима, і знаємо, що багато хто не встоять, але Ви знайте, що ці гроші вкрадені у кожного з нас і Вас." - йдеться в повідомленні.

94 округ знакомьтесь это лысый махинатор Игорь Кононенко (Igor Kononenko) он лучший друг и бизнес партнер Петро...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Woensdag 12 juni 2019

В коментарях миттєво відгукнулися українці:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Геть Кононенко від влади", "На нас їздять десятиліттями, як на виродках,всякі Кононенко", "кімнату тортур - він все і про всіх розповість", "На нари, разом з другом!", "Це один з головних корупціонерів Порошенко, який повинен сидіти у в'язниці", "Скільки кримінальних справ на цього гада, тільки дай волю прокуратуру", "Не голосуйте за цих прибульців, вони не земні", "Ми вже натерпілися Порошенко і його команду за 5 років. Я думаю вистачить вже, ми не повторимо помилок".

Нагадаємо, Саакашвілі вже озвучив імена кількох кандидатів у Раду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський скасував два укази свого попередника, Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив керівника ДУС.