Після того, як Петро Порошенко програв Володимиру Зеленському на президенски виборах з колосальним відривом, він не став довго страждати, а приступив до вигадування планів по тому, як дискредитувати Володимира Олександровича.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський

У мережі розповіли про мерзенний план екс-президента України, повідомляє портал Акценти.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Порошенко, Яценюк і їх організовані злочинні банди придумали страшний план з нейтралізації Зеленського.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Згідно з інформацією закритих джерел в правоохоронних органах, на даний момент в країні досить високий рівень терористичної небезпеки, а це може зіграти на руку колишньому президенту Порошенко і всій його команді.

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

Україну вже який тиждень "трясе" від повідомлення про мінування різних будівель. Мінували все: школи, лікарні, дитячі садки, торгові центри, церкви, а також інші різноманітні об'єкти на всій території країни і навіть житлові будинки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За цими дзвінками цілком можливо можуть стояти люди Порошенка. Мета таких дзвінків здається досить ясною. Створити керований хаос при новому президенті Зеленському, щоб Порошенко міг виїхати "на контрасті" під час парламентських виборів.

Всього за кілька днів надійшло в сотні разів більше дзвінків, ніж за 5 років президентсва Порошенка. Тому й напрошується питання, чи не вигідно це самому Петру Олексійовичу, адже по телеканалам олігарха щодня розкручуються теми хаосу, поряд з помилковими дзвінками щодо мінування.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Також, почалися агресивні мітинги "порохоботів" проти Володимира Зеленського. Їх мета - показати суспільству, що націоналісти і патріоти нібито не люблять гаранта, а також - відібрати у Володимира електорат, який ще сумнівається в своїх переконаннях на рахунок Зеленського.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський адресував послання автору скандальної петиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рада національної безпеки і оборони України провела термінову нараду.

Також портал Знай.uа писав, що петиція за відставку Зеленського з дня оприлюднення набрала більше 60 тисяч голосів.