Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович зізнався, що він вирішив приєднатися до партії Порошенка "Європейська солідарність".

Заяву опубліковано у його Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир В'ятрович
Володимир В'ятрович

"Сьогодні приєднуюся до команди Петра Порошенка та "Європейської Солідарності". Це - політична сила, програму якої поділяю... Особисто я запевняю: не піду ні на які компроміси щодо національних інтересів. А саме через загрозу реваншу наша, тепер вже спільна команда потрібна в новому парламенті України. Зміни в Україні будуть українськими", - розповів В'ятрович.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто нагадати, що Після того, як Петро Порошенко програв Володимиру Зеленському на президенски виборах з колосальним відривом, він не став довго страждати, а приступив до винаходу планів по тому, як дискредитувати Володимира Олександровича.

Нагадаємо, Порошенко разом з Кононенко розлютили українців

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Парубій здав Порошенка з потрохами

Також Знай.ua" писав про те, що Портнов передбачив Порошенку страшне майбутнє