У четвер, 13 червня, президент країни-агресора Володимир Путін зробив чергову заяву по Україні. Господар Кремля не соромиться натякати на відновлення "дружби" між Україною і Росією в майбутньому.

"Відносини з Україною будуть неминуче відновлені, як би не розвивалися відносини між елітами", - сказав Путін в ефірі одного з російських телеканалів.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Неадекватну позицію глави РФ розділяє і політична російська еліта. Нещодавно голова Ради Федерації Валентина Матвієнко також виступала з пропозицією до України "почати все з чистого аркуша".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, Путін прокоментував перші рішення новообраного президента Володимира Зеленського. На його переконання, ще рано оцінювати діяльність лідера України.

"Я не давав на Петербурзькому форумі ніякої оцінки діяльності президента Зеленського, тому що поки діяльності ніякої немає. Я не міг цього зробити в силу ось цієї об'єктивної обставини: він тільки починає працювати. Я по собі знаю: для того щоб навіть зрозуміти завдання, які перед ним стоять, буде потрібно немало часу. Сподіваюся, що ця адаптація до нової якості пройде досить швидко", - заявив Путін.

Нагадаємо, Росія продовжує перебувати під санкціями ЄС за анексію півострова Крим.

Як повідомляв портал Знай.ua, розвідка показала, що Путін ховає під Дебальцеве.

Також портал Знай.ua писав, що Путін потрапив у конфуз через безглуздий анекдот, який він вирішив повідати на міжнародному економічному форумі.