13 червня в ЦВК зареєструвалося 42 самовисуванців на виборах у Раду. Про це прес-служба ЦВК повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Так, серед них виявилися: колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, колишній глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль (балотується в одномандатному виборчому окрузі №106 в Луганській області), співвласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр-К" і "Нова лінія", народний депутат Олександр Герега (округ №192, Хмельницька обл.).

Також зареєстровані кандидатами-самовисуванцями Віктор Развадовський (округ №67), Сергій Рудик (округ №198), Антон Яценко (округ №200) і Борислав Береза ​​(округ №213).

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Ще ЦВК зареєструвала 10 кандидатів від партії "Демократична сокира" і одного від партії "Біла Церква разом".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що БДІПЛ ОБСЄ збирається залучити 96 довгострокових і близько 750 короткострокових спостерігачів на парламентських виборах.

Як повідомляв портал Знай.ua, партія "Батьківщина" представила перші 50 членів списку на дострокові вибори до Верховної Ради.

Також портал Знай.ua писав, що у виборчому списку Петра Порошенка "Європейська солідарність", був оновлений список першої десятки кандидатів у Раду.