Відомий український гуморист й ведучий Сергій Притула раптово зібрався у "велику політику". Він вирішив приєднатися до партії Святослава Вакарчука "Голос" на парламентських виборах. Притула заявив, що попросив лідера партії поставити його на 30-те місце у списку, аби в людей був стимул голосувати за "Голос".

Однак Сергій Притула й ранішу був близьким до політичних кіл, пише видання "Страна.ua".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що у 2015 році Притула одружився вдруге на Катерині Сопельниковій. Вона — донька впливового бізнесмена-забудовника Віктора Сопельника. Зазначимо, що у 2012 році він теж хотів увірватися в український парламент. Проте програв вибори по мажоритарному округу в Краматорську.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Сергія і Катерини народилася донька Соломія. Окрім того, у Притули є ще син від першого шлюбу.

Окрім того, у дружини Сергія Притули Катерини є старша сестра Світлана. Вона теж заміжня з одіозним депутатом. Обранцем Світлани став мільйонер, екс-регіонал Віталієм Хомутинником. Зараз він депутат у партії "Відродження".

На дострокових парламентських виборах він планує балотуватися по мажоритарному округу в Харкові. Віталія Хомутинника також пов'язують з олігархом Ігорем Коломойським та стверджують, що він може допомогти у вирішенні багатьох питань щодо податкової та митниці. Стверджують, що у 2016 він став молодим олігархом і має яхти й приватні літаки, яких не вказано в декларації.

Рубікон перейдено!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 7 juni 2019

Нагадаємо, Сергію Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука: "На ** й не потрібно".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.