Відомий журналіст Олександр Дубинський розповів про тих кандидатів, який підуть на парламентські вибори від партії Порошенка "Європейська солідарність". Про це він повідомив у своєму Telegram-канал Dubinsky.pro та на каналі в YouTube.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Партія ПЄС абсолютно і повністю виправдовує свою назву. Якщо першу десятку Порошенка ще можна якось "з'їсти": присолити там, поперчити, щоб прибрати цей прокислий смак протухлого продукту. Але те, що йде з 20 по 50 місце, с*ка, - це, ніби, б*рдель вивели на шикування" - стверджує журналіст.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дубинський дав коротку характеристику членам партії Петра Олексійовича:

"Найбрудніші бл*ді, які тільки були в БПП і Народному фронті, обслуговували Порошенка і його зграю, зібрані в партії ПЄС. Це те, що називається: "Я вас почув і ми будемо представляти в партії нових лідерів". Нові обличчя і нові лідери партії - це хто бл*дь? Артурчик Герасимов, в охороні якого служив Безлер, який потім захоплював Горлівку?"

Артур Герасимов

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це ось ці Андрій Андрєєв і Денис П'ятигорець, яким теж Столар купив місце? Він 5 місць купив у Рабіновича, пару місць у БЮТу, пару місць у ПЄСиків. Ірина Геращенко, що гуркається на коліна під час "Стадіон, так стадіон" Порошенка. Це ж просто, як-ніби ви вступили в блювотину і не хочете показувати".

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

"Вінцем є 30 місце в списку ПЄСиків партії Порошенка - Наталя Баласинович. Ось ця бичка - уособлення партії ПЄСиків в партії Порошенка в Київській області. Ось так він ставиться до виборців."

"Б*дло, м*рамойка, жирна, бл*діна - як її лише не називали. Це те, як, насправді, вас, 25% думаючих інтелігентів, називають у Порошенка. Тупе б*дло з обох сторін."

Нагадаємо, Порошенко намагається "прибрати" Зеленського, кинув всі ресурси

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко разом з Кононенко привели в лють українців

Також Знай.ua" писав про те, що Парубій здав Порошенка з потрохами