Партійний список партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" просто переповнений особистостями, які неабияк набридли українському народу і "досягнення" яких не злічити.

"Європейська солідарність" Порошенка
"Європейська солідарність" Порошенка

Українці вкрай негативно реагують якщо не на кожного, то на кожного другого кандидата зі списку Петра Олексійовича.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Свою думку висловив і волонтер Роман Синіцин, який на сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост гніву на адресу Порошенка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Якщо від списку Зе хочеться плакати від списку ЄС хочеться істерично реготати. Праймеріз. Ахахах. Жінкою нового тисячоліття підітріться. Ну і попутно шкода деяких знайомих, які так вірили. Судячи з наявних рейтингів, заведуть вони з цього списку 20-25 осіб. Кароч,мені вже ясно за кого голосувати." - написав Роман.

Якщо від списку зе хочеться плакати то від списку єс хочеться істєрічно ржати. Праймеріз. Ахахах. Жинкой нового...

Geplaatst door Roman Sinicyn op Donderdag 13 juni 2019

В коментарях миттєво відгукнулися українці з таким же посилом, що і у Синіцина:
"Сюмар, Кубів, Луценко, Чорновіл .. Боже, який треш. Порох ходить по колу ... По колу, яке викладено граблями", "Шо за дичина? Де Семочко, де Гладковський, де Свинарчуки?!? Порошенко зливає патріотів?", "Бггг, Ірина Луценко лол. Відразу можна викреслювати на**й цю партію. Петя ні**я не зрозумів, навіть коли сказав, що зрозумів урок", "Так 25% перетворюється просто в 25", "Треба вміти так все проср*ти"

"Всі такі нові особи, реформатори, ух... заживемо", "Пані Чорновіл в обоймі", "Дуже смішно, що деякі тут були ворогами, а тепер все ок, в одній упряжці. але, я думаю вони не дійдуть до парламенту", "Парад виродків", "Ті самі гості в ту саму хату", "А там більше 26 страшно давати .. тому що далі одна бойова мінометчиця".

Нагадаємо, Порошенко намагається "прибрати" Зеленського, кинув всі ресурси

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко разом з Кононенко привели в лють українців

Також Знай.ua" писав про те, що Парубій здав Порошенка з потрохами