Зранку президент України Володимир вшанував пам’ять загиблих у катастрофі Іл-76 та усіх захисників, полеглих 14 червня у різні роки війни.

Про це повідомили у прес-службі Ажміністрації президента.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський

Церемонія відбулася біля Зали пам'яті у Міністерстві оборони України. На захід також прийшли близькі та друзі загиблих, військові, Міністр оборони України та Начальник Генерального штабу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Під час церемонії Зеленський поклав квіти до Дзвону пам’яті разом із міністром оборони Степаном Полтораком та головнокомандувачем ЗСУ Русланом Хомчаком.

Глава держави вшанував пам’ят військовослужбовців ЗСУ, які загинули під час проведення АТО та ООС на Сході України за всі роки війни.

Під час заходу зачитали імена 49 воїнів, які 14 червня 2014 року загинули в авіакатастрофі літака Іл-76, збитого біля Луганська.

Нагадаємо, ЗСУ та "ЛДНР" зійшлися в запеклому поєдинку на Донбасі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Українські герої за крок від перемоги, рідну землю виривають по клаптику

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський пригрозив Путінучерез обстріли на Донбасі.