Журналіст Олександр Дубинський ретельно аналізує всі відбулися і можливі призначення Володимира Зеленського. На этотраз він поділився інсайдерською інформацією з приводу призначення на посаду глави Державної прикордонної служби.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Про це він повідомляли на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кажуть, на посаду голови Держприкордонслужби претендує такий собі Сергій Дейнеко. Фігурант одного з моїх матеріалів. Зацитую: «У 2011, практично за два роки до початку агресії РФ, його призначають на посаду командира Луганського прикордонного загону (теж за погодженням з Єфремовим). Дейнеко знайомий з організацією контрабандного бізнесу ще по службі в Закарпатті - там він, до речі, напевно перетинався з партнером Медведчука якимсь депутатом Оппоблока Тарасом Козаком, митником з особистим літаком. На початку 2014 року перші російські диверсійні групи зайдуть саме контрабандними стежками на ділянці Луганського прикордонного загону.»" - повідомив Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кругообіг л*йна в природі", "Про це повинен знати Зеленський", "П**дець, коли закінчиться вже це бл*дство. Хто йому це л*йно підсовує?".