На дострокових виборах 21 липня у ВР можуть пройти шість партій.

"Слуга народу" Володимира Зеленського залишила конкурентів позаду.

Проведений соцопитування показало, що «Слуга народу» є лідирує за підтримки українців.

Її готові підтримати 51%,3 виборців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Варто нагадати, що Журналіст Олександр Дубинський ретельно аналізує всі відбулися і можливі призначення Володимира Зеленського. На цей раз він поділився інсайдерською інформацією з приводу призначення на посаду глави Державної прикордонної служби.

"Кажуть, на посаду голови Держприкордонслужби претендує хтось Сергій Дейнеко. Фігурант однієї з моїх матеріалів. Зацитирую: «У 2011, практично за два роки до початку агресії РФ, його призначають на посаду командира Луганського прикордонного загону (теж за погодженням з Єфремовим). Дейнеко знайомий з організацією контрабандного бізнесу ще по службі в Закарпатті - там він, до речі, напевно перетинався з партнером Медведчука якимсь депутатом Оппоблока Тарасом Козаком, митником з особистим літаком. На початку 2014 року перші російські диверсійні групи зайдуть саме контрабандними стежками на ділянці Луганського прикордонного загону.»" - повідомив Олександр Дубинський.

Нагадаємо, Зеленський призначив нового главу Нацгвардії

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" проти "Голосу": у Зеленського заговорили про плани на Вакарчука

Також Знай.ua" писав про те, що Романенко розповів усе про команду Порошенко на виборах