Відомий український гуморист, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий в ефірі авторської програми головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на одному з українських телеканалів заявив, що український олігарх Ігор Коломойський не має впливу на президента України Володимира Зеленського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кошовий і Зеленський

"Мені здається, що Зеленський впливає на Коломойського... На всі питання, які задавалися Володимиру з приводу Ігоря Коломойського, він би так не відповідав, якби кривив душею. Я його знаю як відкриту людину, яка ніколи не бреше і не буде перекручувати слова. На все, що питалося, була відповідь правильна та чесна", – зазначив Кошовий.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відповідаючи на питання Бацман, чи впливає Коломойський особисто на нього, актор сказав: "Що значить "впливає Ігор Коломойський"? Він що, погодні умови, щоб впливати?" Кошовий підкреслив, що на передвиборчу кампанію Зеленського Коломойський грошей не давав.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрався на передову: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа з усіма почестями: Меркель зробила Зеленському привабливу пропозицію.

Знай.uа писав, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби: хто він.