Президент країни-агресора Володимир Путін потрапив у черговий скандал.На цей раз Володимир Путін осоромився під час візиту в Бішкек, де проходить саміт ШОС.

Відповідний відеоролик у своєму мікроблозі Twitter опублікував пропагандист Дмитро Смирнов.

«На «Аурусі» по Бішкеку: Володимир Путін приїхав на саміт ШОС», — йдеться у підписі до відео.

Користувачі гнівно відреагували на публікацію і зазначили, що таким пафосом Володимир Путін намагається компенсувати власну нікчемність. Інші ж заявили, що поки в Іркутську ліквідують наслідки лісових пожеж російська влада витрачає мільйони на розкішні автомобілі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Це уособлення досягнень і ефективності нинішньої влади. Розкіш, дурість і неповага», «Не автомобіль, а труна на колесах», «Як же плішивий карлик любить понти… Закомплексована мерзота.. Але,у всіх мерзот є комплекси. А у цього є навіть ракетні», «А Путін в памперсах, чи що?», — вони пишуть в коментарях.