Український президент Володимир Зеленський під час візиту до Маріуполя здійснив авантюрний вчинок - він скупався у фонтані.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

Як відомо, це сталося після виступу на Театральній площі з нагоди п'ятої річниці визволення від бойовиків "ДНР" Зеленський підійшов до Драматичному театру. Варто зазначити - біг президент не сам, а разом із охоронцями.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після пробіжки через фонтан президент сів в автомобіль і покинув площу.

Нагадаємо, у партії Володимира Зеленського "Слуга народу" розповіли, з ким збираються співпрацювати. Про це в інтерв'ю "УП" повідомив голова штабу, сьомий номер у списки партії, Олександр Корнієнко.

Він заявив, що у партії не вважають своїм союзником жодну із старих політсил, а з "Голосом" Святослава Вакарчука вони однодумці. На його думку, "Слуга народу" перетинається із "Голосом" у деяких регіонах на заході і трохи в Києві.