Сторінка російського прем'єр-міністра в соціальній мережі Twitter була зламана, а хакери залишили на ній свої записи, що і насмішило мережу. Про це повідомили деякі російські ЗМІ, а незабаром інформацію підтвердила і прес-служба уряду.

На сторінці російського прем'єр-міністра з'явився пост, який був нещодавно опублікований послом Іраку в Росії Хайдаром Хайді. Пост супроводжувався дивною незрозумілим підписом, в якому можна розібрати лише одне слово «огірок» на англійській мові.

Контроль над сторінкою глави російського уряду швидко відновили, але користувачі побачили в цьому ознаку того, що Медведєв балується наркотиками і захоплюється спиртним.

Так, користувачі писали, що немає ніякого злому і це ознака того, що Медведєв вжив наркотики або алкоголь в дуже великих розмірах. Також користувачі заявили, що в Росії скоро все зламають, що тільки можна.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Да немає ніякого злому, Медведєв коксом бавиться», «Дімон не ту доріжку вдихнув», «Дімон просто забухав», «Вони скоро РФ зламають», «п'яний Чувак», «Не брешіть, Дімону потрібен огірок», — сміються вони.

Нагадаємо, Лукашенко офіційно відмовився від символу путінської окупації України.

Раніше Знай.uа повідомляв, предполагаемая дочка Путіна буде керувати генами росіян.

Також Знай.uа писав, Медведєв прокоментував прорив Зеленського в Україні.