Нещодавно з'явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський зустрінеться з главою США Дональдом Трампом після саміту G20. Відомо, що саміт пройде 28-29 червня 2019 року.

Точної дати зустрічі невідомо, але у Білому Домі розглядають її ймовірність. Про це повідомила прес-служба Білого Дому.

"Я можу підтвердити, що запрошення на зустріч було направлено, але дата не встановлена, і ми поки нічого не оголошуємо", – йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber!Приєднуйтесь!

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Прес-службу Володимира Зеленського у свою чергу повідомляла, що президент США Дональд Трамп запросив президента України відвідати Сполучені Штати з офіційним візитом та надіслав офіційне запрошення. Його отримали 30 травня.

Головною темою зустрічі стане врегулювання конфлікту на Донбасі. Зазначається, що одним з головних запитань президента США буде, чи готова Україна до реальних змін та реформ.

Однак зустріч Трампа із президентом України відбудеться після того, як очільник США зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Президент США обговорюватиме питання Україні під час наступної зустрічі з Путіним.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.