З'явилася інформація, що президент України Володимир Зеленський повинен зустрітися з главою США Дональдом Трампом після саміту G20. Відомо, що саміт пройде 28-29 червня 2019 року.

Про це розповів позаштатний радник президента України Борис Тизенгаузен в ефірі одного з українських радіо.

"Швидше за все зустріч буде після зустрічі Дональда Трампа і Путіна, які планують зустрітися під час саміту G20", - повідомив він.

"Але сам факт, що адміністрація Дональда Трампа першою запрошує Зеленського до США для проведення зустрічі, говорить про те, що Зеленському надано вже певний кредит довіри від США. Мені здається, що адміністрація Білого дому сподівається порушити складне і для них, в тому числі, питання з мертвої точки", - додав Тізенгаузен.

Він припустив, що, як не парадоксально, але швидше за все, одним з каталізаторів цієї зустрічі став генпрокурор Юрій Луценко, маючи на увазі розслідування стосовно української газової компанії Burisma Holdings.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський вніс у Раду закон, на який чекали всі українці.

Як повідомляв Знай.uа українці вимагають розправи над вбивцями маленького Кирила.

Знай.uа писав, Мосійчук розтрощив голову Ляшка тростиною.