Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про свої сподівання, що при президенті Володимирі Зеленському вдасться навести порядок у питанні детінізації економіки, у тому числі не без допомоги "очищеної" правоохоронної системи.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

"Сподіваюся, що з приходом нового президента буде вичищена вся правоохоронна система, туди прийдуть нормальні люди, вони будуть працювати над тим, щоб створити нормальні умови правоохоронної системи для економіки", - сказав Гройсман.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Він пояснив, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів у бюджет від детінізації економіки, від боротьби з контрабандою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Дещо мені вдалося зробити, але багато чого не вдалося зробити, тому що вся система навколо мене була абсолютно ворожа - СБУ, прокуратура, митники... Мені важко було пробитися когось змінити, змінити в цій системі у мене не було ніяких важелів", - зазначив Гройсман.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

[quote author=""]"Ми маємо інформацію, що ваша партія "Українська Стратегія" збирається висунути по одному з херсонських мажоритарних округів одного з замовників вбивства Каті Гандзюк - Андрія Гордєєва.

Окрім цього, Гройсман заявив, що намагався подолати корупцію раніше. Однак при тодішньому президентові Петру Порошенкові цього зробити не можна було.

Нагадаємо, маленький хлопчик присоромив Гройсмана: "Дядя Вова, можна я тебе посаджу?"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.