Український президент Володимир Зеленський під час візиту до Маріуполя здійснив авантюрний вчинок - він викупався в фонтані.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

Українці розділилися у думках: хтось захоплювалися безпосередністю президента, а хтось осуджував за нерозважливий вчинок, який не личить першій особі держави. Ось до цієї другої категорії і вирішив звернутись політтехнолог Юрій Романенко.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він опублікував послання на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook і в Telegram-каналі.

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дивлюся, що в соцмережах деяких бомбить, що Зеленський пробігся як хлопчисько через фонтан. Це, сцуко, негідно високого поста. Це пишуть багато любителів європейського вибору. Хлопці, ви на Трюдо глянули б, що нові шкарпетки кожного разу одягає з картинками. Наскільки глибоко поліз у мізки совок, коли керівник - це суворе мурло, що сидить з кислою пикою і дивиться, як перед ним танцюють гопака зігнані діти з місцевої самодіяльності, а за ним стоять спітнілі чиновники в сірих костюмах, що зображують розчулення від цього пісного ритуалу. Кому це фуфло потрібно в XXI столітті? Я скажу так. Якщо Зеленський разкочегарить економіку на 8-10% зростання, суди зароблять, а менти заохороняють, то нехай він у тому фонтані голий хоч кожен день купається. Я б ще Порошенка там прикував у якогось стовпа, щоб він на це дивився і шкірився своїми порцеляновими зубами. А Парубій поруч стояв у скаутській краватці і бив у барабан." - розклав по поличках Романенко

Смотрю, что в соцсетях некоторых бомбит, что Зеленский пробежался как мальчишка через фонтан. Это, сцуко, недостойно...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zondag 16 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:
"Так 90% старих політиків ПРОТИ ДЕМОКРАТІЇ, просто кажуть що ніби за, щоб подобатися людям", "Так, теж сьогодні сміявся як "проєвропейські" з приводу шорт Зеленського критикували, в бажанні доколупатися виглядають по дурному", "Це мрія, але совок так щільно злився зі спогадами про щось"світле", що тільки біологічний відхід покоління і дасть ривок у майбутнє без ілюзій", "Судячи з послідовності дій Порошенка - чекаємо коли він скупається у фонтані", "Не беріть до серця,ці комсомольці у вишиванках взагалі не знають що таке щасливе життя,позитив і настрій."

Нагадаємо, у партії Володимира Зеленського "Слуга народу" розповіли, з ким збираються співпрацювати.