В суботу, 15 червня, новообраний президент України Володимир Зеленський відвідав Маріуполь. Він виступив зі зворушливою промовою на сцені, звернувся до городян і навіть представив своїх колишніх колег з "Студії Квартал 95".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми тоді правда, вся країна дуже переживала, але порівняно із вами ніхто, коли п'ять років тому всі дивилися телевізор, що могли, читали, коли саме 13 червня 2014 року, коли над міською радою з'явився прапор України, який дійсно позначив фундаментально, що це наше місто. Наш улюблений українське місто. Мені, чесно вам скажу, абсолютно все одно, якою мовою говорите, ви завжди українці, ми всі одне одного розуміємо", - зізнався президент.

Зеленський привітав місцевих жителів зі святом і подякував їм за те, що їм вдалося зберегти місто.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Я впевнений, що на нас ніяка пропаганда не буде поширюватися. Ви сильні люди. Я радий, що сьогодні стільки красивих і різних людей, різного віку, що говорять на різних мовах. Різні люди різного зросту, але все світле і справжні українці, щасливі. Я знаю тільки, що потрібен ще аеропорт, потрібна дорога. Хлопців, все що зможемо — будемо робити. Ви найкращі!", заявив Зеленський.

Після промови Зеленський оголосив хвилину мовчання в пам'ять про загиблих захисників. Після цього він запросив на сцену акторів "Квартал 95" і після обіймів з ними пішов зі сцени, хоча і зазначив, що хотів би виступити.

Выступление Президента Украины Владимира Зеленского в Мариуполе на Театральной площади

В прямом эфире трансляция выступления Президента Украины Владимира Зеленского в Мариуполе на Театральной площади. Напомним, что глава государства посетил приморский город в связи с пятой годовщиной освобождения Мариуполя от оккупации

Geplaatst door mrpl.city op Zaterdag 15 juni 2019

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. uaу Зеленського планують кардинально змінити Конституцію.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.