Красуня-дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, після інавгурації відкрила сторінку Instagtam і тепер частенько ділиться новими фото. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів зі свого візиту в дитячий табір "Артек", який зараз знаходиться в Пущі-Водиці. Так, перша леді трепетно згадала детсво, а ще показала невеликий відеозвіт, який їй презентували юні відпочиваючі.

"Багато років тому, в 1994, я провела в «Артеку» незабутні моменти своєї юності. І от сьогодні «Артеку» виповнюється 94 роки, і я знову тут.
Була надзвичайно рада провести цей день у Пущі - Водиці під Києвом разом з легендарним українським спортсменом, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою.", - поділилася емоціями Зеленська. Фолловери не пройшли повз: "Ось це я розумію — Перша леді! 😻😻😻🔆", "Краща перша леді😊😍💚", "найкрасивіша перша леді😍", "Яка Ви чарівна 😍", "Найчудовіша Перша леді❤️🤗😍".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Також Знай.uа" писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.