У списку партії Дмитра Разумкова "Слуга Народу" під номером 111 з'явився Ростислав Тистик – син олігарха і екс-депутата. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

"Це 111-й номер у списку партії "Слуга Народу" Ростислав Тистик. Він син відомого Львівського бізнесмена та екс-депутата Ярослава Тистика. 25-річний Ростислав любить подорожі, дорогі нічні клуби і елітні автомобілі. Політичною і громадською діяльністю ніколи не займався. А тепер я в черговий раз хочу запитати саме у вас друзі. Гідний наш "герой" стати народним депутатом України? "– написав Шнайдер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Продолжаем Народный Постпраймериз. Это 111-й номер в списке партии "Слуга Народа" Ростислав Тистик. Он сын известного...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 17 juni 2019

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, 17 червня партія "Слуга народу" оприлюднила повний список кандидатів у нардепи, в якому 31 за списком йде Олена Коробкова - виконавчий директор Незалежної асоціації банків України.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Також портал Знай.uа писав, що кожен бажаючий може оцінити кандидата в нардепи, авторизувавшись на сайті "Слуги народу".