Офіційний представник німецького уряду Штеффен Зайберт заявив, що його країна готова допомагати у врегулюванні конфлікту на окупованому Донбасі, а Мінські угоди і "нормандський формат" – це єдині шляхи до цього.

Представник з Німеччини розповів, які умови є для скликання саміту "нормандської четвірки".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми завжди були готові діяти на основі Мінських домовленостей, для цього є не тільки можливість зустрічі глав держав і урядів", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Зайберт назвав ефективними і зустрічі на рівні міністрів закордонних справ країн "нормандського формату".

"Ми готові до цієї роботи і вважаємо "Мінськ" і далі єдиним пунктом, на який можуть спиратися, щоб поліпшити ситуацію в східній Україні", – вважає дипломат.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою 17 червня прилетіли в Париж.

Як повідомляв портал Знай.uа, 18 червня Зеленський зустрінеться не тільки з президентом Франком-Вальтером Штайнмайером, а і з канцлером Ангелою Меркель.

Також портал Знай.uа писав, що Меркель зустріне Зеленського з військовими почестями, а після цього будуть проведені переговори за робочим обідом.