Петро Порошенко не так давно представив список своєї команди, з якою збирається разом йти на вибори. Українці відзначили мало не кожного другого кандидата і згадали їх "досягнення", яких не злічити.

"Європейська солідарність" Порошенка
"Європейська солідарність" Порошенка

Дістається і самому Порошенко, якого вже в чому тільки не звинувачували. Так, нещодавно у мережі з'явилося фото Петра Олексійовича на борту літака. Він летів звичайним рейсовим літаком в економ-класі з Києва до Львова. Очевидно, що екс-президент намагається, на манер Зеленського, бути ближчим до народу.

В черговий раз Порошенко довів до істерики мережу, виклавши відео того, як він "випадково" заїхав на каву у звичайне кафе по дорозі.

"Зупинитися на каву - дуже хороша ідея, коли день такий насичений подіями. Прямуючи з Коломиї до Франківська на заправці зустріли молодят. Марина каже, що це на щастя. Побажали міцного кохання, як у нас, і не менше чотирьох дітей." - повідомив колишній гарант.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дорогою на Франківщину заїхали на заправку

Зупинитись на каву – дуже гарна ідея, коли день такий насичений подіями. Прямуючи з Коломиї до Франківська на заправці зустріли молодят. Марина каже, що це на щастя. Побажали міцного кохання, як у нас, та не менше чотирьох дітей.

Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 16 juni 2019

Українці миттєво взялися коментувати відео:
"Так і до шаурми недалеко", "Навіщо мені приходять ці новини ??? Не хочу бачити цього брехуна у себе в новинах", "Муха-повторюха", "Де ти був 5 років?", "Потрібно було з самого початку так їздити"

В мережі стало гуляти, і інше "випадкове" відео з акаунта Петра Олексійовича з соцмережі з того ж подорожі, де Порошенко на заправці робить селфі з усіма бажаючими і навіть бере маленьку дитину на руки. Один з коментарів красномовно описує ставлення українців до такого дійства:

"Якщо наступного разу ви побачите його в своєму супермаркеті - не потрібно губитися. Просто підійдіть і скажіть йому, що такий галімий піар не працює. Ps: ми б на місці людей в руки йому дитину не давали. Від енергетики цієї людини навіть дорослі втрачають свідомість."

Відзначимо, що дитина відразу стала плакати і попросилась назад до мами.

Нагадаємо, Порошенко намагається "прибрати" Зеленського, кинув всі ресурси

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Порошенко разом з Кононенко привели в лють українців

Також Знай.uа" писав про те, що Парубій здав Порошенкf з потрохами