Президент України Володимир Зеленський заявив, що багато в чому він схожий на свого персонажа з популярного серіалу "Слуга народу" Василя Голобородька, хоча й не їздить на службу на двохколісному.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Bild, передає УП.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми різні в тому, як ми прожили своє життя, але схожі в наших цінностях. Я хочу для українців все, що я обіцяв як Слуга народу - зупинити корупцію, внести чесність і прозорість в українську політику, об'єднати країну, забезпечити мир і поліпшити життя простих людей. З цими цілями я так само щирий, як і Василь Голобородько", - відповів Зеленський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Але я не їжджу на велосипеді на роботу, особливо зараз, коли перебуваю в положенні, коли це може бути небезпечно. Я пишаюся тим, що у мене був успішний бізнес у сфері креативної економіки, яку я люблю", - добачил Зеленський.

За його словами, він як справжній політик буде співпрацювати з міжнародними партнерами України і це є одним з пріоритетних завдань, які стоять перед ним та його командою. Серед завдань - налагодити співпрацю з МВФ, Нато та ЄС.

Зеленський зустрівся з Макроном

Також Зеленський розкрив плани на наступні п'ять років. Так, за словами президента, потрібно буде встановити правопорядок, лібералізація та приватизація валюти, провести успішну земельну реформу. І це далеко не повний список.

Нагадаємо, Порошенко розповів, чому з його уст більше не почути критику у бік президента Зеленського та Вакарчука, який також зібрався у політику.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський готується до зустрічі з Ангелою Меркель.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.