Публікація про голову Васильківської райради Наталію Баласинович, яка плює в обличчя випадкової перехожої, лається жорстким матом, довела українців до сказу. Жінка поза кабінетом очільниці поводить себе так, ніби в неї демон вселився. Реакція українців не змусила себе довго чекати, справжній шквал гнівних коментарів посипався в сторону зрадниці.

"Знай.ua" зібрав реакцію користувачів соціальних мереж на поведінку скандальної соратниці Порошенка.

Цікаво, що 13 червня в YouTube з’явився відеозапис, на якому Баласинович, сидячи в автомобілі, матюкається на адресу співрозмовниці, яка знаходиться за кадром. "

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка. Схудни спочатку кілограм на 30, потім будеш розповідати", – заявила чиновниця.

Користувачі відреагували надто бурхливо. Баласинович звинуватили в тому, що вона поводить себе, як шавка.

Після страшної критики жінка навіть не намагалася виправдатися і на наступному відео задиралась до копів. Наче дика лаялась і лепетала про Кононенка.

"Я піду до Кононенка бл*ть, її виженуть і тебе на*уй", - крикнула Баласинович.

Люди не розуміють, як жінка на посаді може поводити себе, як дикий звір і вагаються, чи жінка при своєму розумі.

Пізніше в інтерв'ю телеканалу "112 Україна" Баласинович заявила, що до публікації ролика причетний її колишній чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубинський і на самому відео вона була в стані афекту, через те, що посварилася з коханкою свого чоловіка.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що блогер і активістка Ліза Богуцька опублікувала на своїй сторінці в Facebook пост про майбутню акцію 14 травня.

Як повідомляв Знай. ua, скандальну подружку Порошенко намагаються приховати.

Також Знай. ua писав, що соратник Порошенка випадково зганьбила на всю країну Геращенко, Луценко і Парубія.