Новопризначений глава Служби зовнішньої розвідки Владислав Бухарєв розповів в інтерв'ю"Цензор.нет", що не спонсорував концерти "Кварталу 95" в своєму депутатському окрузі, про медаль ФСБ і відносини із президентом.

Зокрема, чиновник відповів, що познайомився із Зеленським більше десяти років тому. Він стверджує, що одного разу запропонував студії Зеленського приїхати в своє рідне місто і дати там концерт.

"І уявіть собі, вони погодилися! Відразу хочу сказати – я ніколи не наймав "95-й квартал" за гроші, це просто особисті відносини", – додав Бухарєв.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розвідник підкреслив, що має великий досвід роботи, має налагоджені контакти з західними спецслужбами, вважає себе професіоналом, "який може пред'явити результати роботи".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бухарев також розповів подробиці про свою медаль російської Федеральної служби безпеки, що викликала резонанс.

"У 2004-му в Києві в СБУ проходила нарада керівників спецслужб США, Європи і РФ з проблеми транскордонної наркомафії, і багатьом учасникам, в тому числі і мені, росіяни вручили медаль ФСБ", – сказав чиновник.

Він стверджує, що нагороду ніколи не носив, а після початку війни викинув її.

Розвідник пояснив, яким чином на його агітаційній листівці депутата в 2014 році опинилась інформація про медаль. Бухарєв назвав це "дурною історією". Помічники за дорученням підготували інформацію про нього для передвиборчої листівки в Центральний Штаб "Батьківщини". Взяли інформацію з особової справи, зробили макет і невеликий тираж, там виявилася і медаль ФСБ.

Крім того, Бухарєв прокоментував нерухомість своєї родини, додавши, що в його доходах "нічого надприродного немає".

"Я отримав квартиру від СБУ на Харківському масиві, багато років жив там, нерухомість придбана з'явилася не відразу, а вже коли мені було за 50 років, я став генерал-лейтенантом. Я часто був за кордоном у службових питаннях, проводив операції, у мене були відрядження, і ми з дружиною робили певні заощадження. Гроші на будівництво брали в борг", – пояснив розвідник.

Коментуючи свій будинок в селі Вишеньки, він сказав, що там "одна з найнижчих цін на землю", а його родині вона "дісталася даром". Ділянку у 25 соток отримав тесть Бухарєва, а потім земля перейшла у спадок силовику.

Нагадаємо, Порошенко розповів, чому з його вуст більше не почути критику у бік президента Зеленського і Вакарчука, який також зібрався в політику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський готується до зустрічі з Ангелою Меркель.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном торкнувся найболючішу тему.