Не секрет, що у Володимира Зеленського з самого старту його президентської кампанії було багато недоброзичливців. Багатьом не подобалося, що шоумен і комік вирішив спробувати себе в політиці, причому відразу замахнувся на головний пост у країні. З вступом на посаду людей, які критикували, напевно, стало не так багато, адже всі чекають дій від новоявленого президента, вороги ж намагаються всіма силами ставити йому палки в колеса. Як, наприклад, демарш народних депутатів, які всіма силами противляться достроковим виборам до парламенту.

Ми вирішили дізнатися у відомої української віщунки Лани Яр, чи слід побоюватися Зеленському його недоброзичливців і що вони зараз можуть замишляти.

лана
лана
Лана Яр побачила, що у Зеленського більше друзів, ніж ворогів

На самому початку віщунка зазначила, що в цілому розклад показав, що у президента Володимира Зеленського досить сильні друзі і слабкі вороги. Отже, приступимо.

Хто він такий серед своїх недоброзичливців? Як вони його бачать?

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як амбітну людину, яка будь-що-будь прагне досягти поставленої мети, яка думає про майбутнє. Однак, щоб знизити негативний вплив ворогів, Володимиру слід навчитися просто зупинятися і насолоджуватися цим моментом.

Що відчувають недоброзичливці?

Вони впевнені, що у них все добре, однак ця впевненість помилкова. Вони приховують від себе щось важливе, у них залишилося мало життєвих сил і здатності впливати на ситуацію. Подарунок Богів у вигляді праведного життя їм виявився не потрібен.

Як вони діють?

Своїм відчуттям себе, як істини в останній інстанції, вони притягують до себе неприємності. Двері їх душі закрита від світу, однак Рези кажуть, що попереду буде можливість все змінити, подивитися на життя під іншим кутом, повернутися до спокою і гармонії. На даний момент Володимир не вільно керує ситуацією, що склалася з недоброзичливцями. Ситуація в найближчому часі може загостритися і збити чіткість його бачення щодо майбутнього.

Як же будуть діяти недоброзичливці?

Їх дії активізуються, внесуть у життя Володимира вогник, необхідно буде дати відсіч, проявити вогняні якості лідера.

Як вони будуть себе почувати?

Недоброзичливці будуть відчувати майбутній крах, наступ зими і холоду, так сказала Богиня смерті Морена.

Що станеться в цьому питанні, про що Володимир здогадується?

Величезна підтримка роду, сім'ї Володимира, зможе допомогти йому справитися з усіма негараздами. Власне, всі події, що відбуваються навколо - результат звершень помилок предків.

Що станеться, про що Володимир навіть не здогадується?

Дані події призведуть до певної трансформації, конфлікту між тілесним і духовним. Буде потрібно необхідність в ще більшому інтелектуальному розвитку.

До чого вже зараз потрібно прагнути Володимиру для гармонізації ситуації?

Зараз варто віддавати більше, ніж просять. Прийшов час щедрості. Слід подивитися, кому потрібна допомога і допомогти. Так само не варто міркувати, хто в минулому винен і за чиї вчинки йде розплата зараз. Не варто поспішати з висновками.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.