Квартал 95 оголосив «народний кастинг» на роль президента України Володимира Зеленського шоу Вечірній Квартал. Про це йдеться в повідомленні студії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«Тепер, коли художній керівник Кварталу і сам став президентом, виникло питання, хто міг би найкраще виконувати його роль на сцені. Було прийнято рішення провести народний кастинг на роль президента України», — сказано в повідомленні.

Згідно з вимогами, комедійний актор повинен спародіювати Зеленського так, щоб йому повірили «не тільки близькі, але і охоронці на прохідній Адміністрації президента».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

«В конкурсі пародистів Володимира Зеленського може прийняти участь кожен, головне — продемонструвати голос «з хрипотою», — уточнили в студії.

Нагадаємо, що Олена Кравець з Кварталу 95 з'явилася на сцені з нижньою білизною.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасник шоу "Квартал 95", телеведучий Артем Гагарін (Михайличенко) висловив свій намір брати участь у парламентських виборах.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий розповів, як могла б відреагувати Ірина Луценко на звільнення свого чоловіка Юрія з посади генпрокурора.