Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою вирушили з офіційним візитом у Берлін. І поки глава держави вирішує важливі політичні питання, перша леді проводить ділові зустрічі та вивчає місто. Про це вона розповіла в своєму Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для першої прогулянки по Берліну Олена зробила ставку на своєму улюбленому елементі гардеробу – брючному костюмі бежевого відтінку. Помітно, що вона надає перевагу костюмам вільного крою з подовженим піджаком. Вже за традицією перша леді обрала білі кросівки.

Пізніше дружина Зеленського переодяглася в більш діловий одяг. Для зустрічі з федеральним президентом Німеччини Франк-Вальтером Штайнмайєром та пані Ельке Бюденбендер Олена одягла чорні укорочені штани і білу сорочку на довгий рукав. Свій діловий образ вона доповнила класичними човниками.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.