У партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" заявили, що не виключають варіант об'єднання із партією "Голос", лідером якої є музикант Святослав Вакарчук.

Про це він заявив глава партії Дмитро Разумков під час прямої лінії, відповідаючи на запитання, передає "Інтерфакс-Україна".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Питання ж не в тому, з ким ти будеш об’єднуватися, питання — навіщо ти будеш об’єднуватися. Якщо ті завдання і цілі, які вони будуть ставити перед собою, збігатимуться з ціннісними базисами партії "Слуга народу", то теоретично об’єднання можливе", — заявив Разумков.

З'їзд партії Слуга народу

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Водночас Разумков не відповів прямо запитання про можливе об’єднання з тими, хто вже був депутатом.

"Я б хотів побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по шляху", — зазначив Разумков.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Зазначимо, що за останніми соцдослідженнями, приблизно 47% українців, які вже визначилися з вибором, готові голосувати за партію Володимира Зеленського. Якщо така тенденція збережеться, ймовірно, що в наступному скликанні Ради "Слуга" зможе самостійно сформувати коаліцію шляхом свого списку та мажоритарників, яких підтримуватиме партія, і обійтися без ситуативних союзників.
Нагадаємо, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.