Травень був перехідним періодом в Адміністрації президента, тому що до 20 травня там ще керувала команда експрезидента Петра Порошенка, а після - уже Володимир Зеленський.

Видання "Слово і Діло" з’ясувало, скільки заробили обидві команди.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експрезидент України Петро Порошенко у травні встиг заробити 16 тис. 545 грн.Чинний глава держави Володимир Зеленський за 11 днів роботи в травні заробив 12 тис. 727 грн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Більше за всіх заробив глава Адміністрації Порошенка Ігор Райнін – 147 тис. 554 грн. Його заступники Костянтин Єлісєєв, Сергій Марченко, Віталій Ковальчук, Валерій Кондратюк і Олексій Філатов отримали 136 тис. 205 грн, 77 тис. 397 грн, 38 тис. 244 грн, 31 тис. 431 грн і 18 тис. 877 грн відповідно.

Цікаво, що сам Володимир Зеленський за невеликий період президентства в травні отримав зарплату, а члени його Адміністрації не отримали її взагалі. Минулого місяця не нарахували зарплату Андрію Богдану, Сергію Трофімову, Юрію Костюку, Руслану Рябошапці, Кирилу Тимошенку, Вадиму Пристайку та Олексію Гончаруку.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Також Знай.uа писав, Батько Гандзюк написав емоційного листа Зеленському: "У нас тільки одна мета".