По прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде Роксолана Підласа, яка є помічником кандидата з партії "Європейська солідарність" Порошенка.

Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року
Володимир Зеленський, кандидат у президенти України 2019 року

Під номером 104 в списку "Слуги народу" йде така собі Роксолана, про що повідомляє юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Продовжуємо народний постпраймеріз. Це 104-й номер у списку партії "Слуга Народу" Роксолана Підласа. Роксолана найближча соратниця і за сумісництвом радник Степана Кубіва. Того самого Кубіва, який йде 12-им номером у списку партії Петра Олексійовича Порошенка. Я соромлюся запитати, невже це і є ті самі "нові обличчя" які нам так довго обіцяли? А як особисто ви думаєте друзі, чи гідна наша "героїня" стати народним депутатом України?" - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Продолжаем Народный Постпраймериз. Это 104-й номер в списке партии "Слуга Народа" Роксолана Пидласа. Роксолана...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 19 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Як же вони спритно порозсовували і попристроювали цих трутнів!
найрозумніші, аж прям віслюки", "Підстилку в один список, себе в інший, щоб не розлучатися. А ми сподіваємося отримати професійний парламент", "От нехай з кубиком і йде куди подалі!", "У жодному разі", "Всі, хто пов'язаний з цим цинічним жополизом Кубівим, заслуговують гідної адекватної оцінки. Таку гниду, як його протеже, ще пошукати треба. Не далеко пішов від "глибокопереконаного" і "щирого" за своїми моральними якостями", " Це що? Знущання над нашими нервами? І так літо вкрали, так ще й психіку хочете народу розхитати? І навіть натяку на «рошенку» бути не повинно, особливо у Партії, за яку проголосує половина народу України", "Ми вже звикли до домогосподарок, коханок і повій депутатів у раді", "Шеф!! Все пропало!", "Одне шобло йде, і те ж саме підходить".

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.